A fost inaugurat parcul Humulesti din Sectorul 5! De bucurie, Primarul Piedone s-a plimbat cu trotineta unui copilas

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a participat joi la inaugurarea Parcului Humulești, după finalizarea lucrărilor de reabilitare.

În cadrul lucrărilor la modernizarea acestui parc s-au plantat 216 arbori, tei și platani, sa-u amenajat 4 terenuri de sport dintre care unul cu aparate de fitness, unul de baschet, unul de fotbal și altul de tenis de picior. De asemenea, au fost făcute numeroase îmbunătățiri la mobilierul urban, s-au reparat locurile de joacă existente și s-au reamenajat spațiile verzi.

Vizavi de parc, unde în trecut se afla un teren plin de vegetație necontrolată și de deșeuri, s-au amenajat 51 de locuri de parcare și s-a montat iluminat stradal. Spațiile din jurul parcării au fost cosmetizate. S-a montat gard metalic, bordurat și s-au toaletat arborii din zonă.

Mai mult, în vederea combaterii vandalismului și al depozitării ilegale de deșeuri, s-au montat camere de supraveghere, pentru gestionarea mai rapidă și mai eficientă a acestor fenomene.

“Mă încarcă rapid bucuria oamenilor care mă întâmpină de fiecare dată când o lucrare este finalizată. Oameni buni… știu că ați fost obișnuiți cu vorbe multe și cu promisiuni. Mai știu și că mulți dintre voi sunt încă sceptici în privința mea, însă eu am văzut chipurile multor sceptici care s-au luminat în momentul în care doleanțele le-au fost îndeplinite”, a precizat Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Bucuros să vadă și să „ia pulsul” reacției localnicilor dar mai alesa copiilor, primarul a… „împrumutat” pentru vizită trotineta unui băiețel și a stat de vorbă cu oamenii.

Back To Top