Afla cateva beneficii ale leasingului operational – Iata ce poti faci pentru firma ta!

Indiferent de marimea firmei, e necesar sa te gandesti daca externalizarea procesului de manageriere a flotei auto te va ajuta si, bineinteles, in ce fel. Fie ca esti la inceput de drum, fie ca esti in proces de extindere a afacerii tale, a scapa de grija flotei de masini pe care o foloseste compania ta este un real avantaj. Prin asta, tu scapi de riscurile asociate masinilor din evidenta proprie, iar angajatii tai beneficiaza de  mobilitate oricand, fara probleme. Daca esti curios in legatura cu principalele avantaje, citeste acest articol si edifica-te.

Iata care sunt principalele beneficii!

In functie de specificul si necesitatile companiei tale, ai la dispozitie cateva variante de leasing operational. Aceasta decizie iti poate aduce, printre altele, siguranta unor cheltuieli fixe in fiecare luna, lipsa responsabilitatilor aferente titlului de proprietar, dar si eficacitate in cazul in care masinile trebuie revizuite mai des.

1. Platesti doar rata lunara fixa

Spre deosebire de alte variante, leasingul operational de pe businesslease.ro nu implica decat plata lunara a ratelor fixe agreate la inceputul contractului. Durata minima este de un an, astfel ca, daca nu optezi pentru o intelegere pe o perioada mai lunga de timp, poti beneficia in acest timp de intretinerea si reparatiile necesare pentru flota auto.

De asemenea, in evidenta contabila a propriei firme nu vor intra si declaratiile referitoare la masini, acestea regasindu-se doar in evidenta companiei de la care se inchiriaza in sistem de leasing.

In aceeasi idee, nu mai trebuie sa stai cu grija taxelor si impozitelor obligatorii, acestea fiind manageriate si acoperite tot de firma cu care vei incheia contractul de leasing. Chiar daca unele dintre aceste costuri se pot regasi in valoarea ratei lunare, un astfel de contract iti salveaza timp si bani.

2. Utilizezi masinile, fara sa fii proprietar

Daca nu esti inca sigur ca aceasta varianta este potrivita pentru compania ta, afla ca pe langa eliminarea costurilor de intretinere a masinilor, scapi si de grija managerierii acestora. Angajatii companiei isi pot desfasura activitatile fara probleme si fara sa fie nevoie sa participe activ la managerierea flotei. In acest sens, tu nu vei avea titulatura de proprietar al masinilor, ci doar de utilizator, impreuna cu restul angajatilor.

Asadar, fie ca te gandesti sa iti infiintezi o companie care va avea nevoie de o flota auto, fie ca te extinzi, aceasta varianta prezinta doar avantaje. Nu ezita si intereseaza-te legat de toate aspectele importante. Intra pe site si cerceteaza termenii si conditiile unui astfel de contract, intra in contact cu persoanele care te pot ajuta cu mai multe informatii si fa pasul!

Sursa foto: Unsplash.com

Back To Top