Alege solutiile VELUX pentru o casa inteligenta.

Foloseste la maximum beneficiile ferestrelor si accesoriilor electrice VELUX, cu ajutorul kit-ului de control climatic VELUX ACTIVE with NETATMO ( KIX 300 ).

VELUX KIX 300 este o solutie pentru casele inteligente, care leaga produsele electrice intre ele, permitand ferestrelor si accesoriilor electrice VELUX sa va protejeze automat casa de caldura excesiva, si sa va aeriseasca mansarda atunci cand calitatea aerului este sub limita normala.

VELUX ACTIVE KIX 300 urmareste temperatura, umiditatea, si calitatea aerului ( nivelul de CO2 ), din mansarda dvs., si in functie de acesti parametri comanda ferestrele si accesoriile electrice VELUX, pentru a mentine un climat interior placut si sanatos.

Kit-ul VELUX ACTIVE KIX 300 cuprinde:

1. Gateway-ul VELUX ACTIVE. Acesta va conectează produsele electrice VELUX cu senzorul de climat interior și cu comutatorul de plecare. Gateway-ul VELUX ACTIVE se conectează la internet prin routerul Wi-Fi al casei, pentru a permite functionarea produselor electrice VELUX de pe smartphone-ul dvs..

2. Senzorul de climat interior VELUX ACTIVE. Acest senzor masoara in mod continuu temperatura, umiditatea și calitatea aerului (nivelurile de CO2) din camera. In functie de acesti parametrii VELUX ACTIV comanda ferestrelor si accesoriilor VELUX sa execute diferite operatiuni. In functie de numarul de ferestre si accesorii, si de pozitionarea acestora, se pot achizitiona si instala mai multi senzori ( este recomandat ca fiecare camera in care exista ferestre si accesorii electrice sa beneficieze de un senzor dedicat ).

3. Comutatorul de plecare. Cu ajutorul acestuia, la plecare, puteti inchide ferestrele electrice VELUX printr-o simpla apasare.

Produsele care pot fi actionate prin intermediul kit-ului de control climatic sunt: ferestrele VELUX din gama INTEGRA, ferestrele manuale echipate ulterior cu motoare electrice sau solare ( KMG 100K, sau KSX 100K ), roletele exterioare ( SML, SSL ), rulourile exterioare ( MML, MSL, SSS ), si rulourile interioare ( DML, DSL, FMC, FSC, RML, RSL, FML, FSL ).

Kit-ul pentru control climatic VELUX KIX 300 se instaleaza si configureaza usor, fara a fi nevoie de interventia unui specialist. In cazul in care considerati totusi ca acest lucru va depaseste, va sfatuim sa apelati la un Montator Autorizat VELUX.

Pentru a instala kit-ul este necesar sa descarcati aplicatia pentru smartphone VELUX ACTIVE, care va va ghida prin procesul de instalare. Imperecherea ferestrelor si accesoriilor VELUX cu interfata se realizeaza utilizand telecomanda/telecomenzile existente ( cele cu care operati dvs. produsele in mod uzual ). Dupa ce ati trecut de acest pas, este necesar sa imperecheati cu interfata si senzorii existenti. La final, puteti denumi produsele, le puteti adauga la camere, si puteti realiza diferite automatizari.

Dupa finalizarea configurarii produsele pot fi operate si cu ajutorul telefonului mobil, de oriunde v-ati afla.

Pentru a fi siguri ca achizitionati un produs original VELUX, va sfatuim sa apelati la un Distribuitor Autorizat VELUX. Distribuitorii Autorizati VELUX ofera servicii de consultanta, vanzare si montaj, la cele mai inalte standard de calitate.  

Back To Top