Iata cum iti dai seama daca ai nevoie de servicii de paza si protectie!

Siguranta este o nevoie pe care cu totii trebuie sa o acoperim, intr-un fel sau altul. De altfel, ea face parte de pe lista nevoilor de baza ale oamenilor. Spre deosebire de alte nevoi de baza, particularitatea celei care vizeaza securitatea este ca ea poate sa necesite masuri de amploare diferita, in functie de circumstante. De exemplu, pentru a proteja un apartament obisnuit, ar putea sa fie suficiente ferestre si usi solide. Situatia se schimba, insa, atunci cand vorbim despre un intreg complex rezidential sau despre alte structuri.

Exista mai multe categorii de entitati care ar trebui sa apeleze la servicii de paza si protectie, acest lucru fiind dovedit si de statisticile referitoare la talharii si spargeri. Cu ajutorul informatiilor din acest articol, vei putea afla daca ai o afacere care se incadreaza pe lista celor care ar trebui sa apeleze la servicii specializate. De asemenea, te ajutam si cu detalii despre ce trebuie sa includa aceste servicii si cum le poti achizitiona pe cele mai bune de pe piata!

Servicii de paza si protectie: cine are nevoie de ele?

Poti sa apelezi la servicii specializate de securitate si daca esti persoana fizica. Concret, poti alege sa fii ajutat de mijloace moderne de supraveghere si alarma, pentru a preintampina sau gestiona in mod corect orice amenintare. Ai varianta de a include pe lista masurilor de protectie si colaborarea cu personal uman, mai exact cu agenti de paza special pregatiti pentru a interveni in situatii periculoase. Insa exista si categorii mai complexe de clienti ai acestor servicii premium. Iata despre ce este vorba:

  • firme care gestioneaza valori – este vorba despre companii care tranzactioneaza obiecte de valoare (obiecte de arta, bijuterii etc) sau numerar. Se pot incadra in aceasta categorie sediile de banci, casele de amanet, casele de pariuri etc.
  • instiutiile de invatamant – gradinitele, scolile, facultatile, liceele sunt locuri in care pot aparea incidente neplacute, iar paza umana reprezinta o solutie foarte eficienta pentru combaterea lor.
  • alte institutii publice – institutiile trebuie securizate, deoarece trebuie ca integritatea angajatilor si a celor care trec pragul acestor sedii poate fi uneori pusa in pericol.
  • societatile comerciale – acestea apeleaza la servicii de paza si protectie pentru a-si asigura resursele materiale, resursele financiare, dar si pentru a-si proteja angajatii si clientii.
  • ansamblurile rezidentiale – in special ansamblurile rezidentiale noi pot atrage atentia hotilor, astfel ca trebuie sa fie protejate de catre dezvoltatori prin intermediul unor masuri moderne de siguranta.
  • alte entitati –  este vorba despre baze sportive, zone de agrement, parcuri auto, locurile in care se desfasoara evenimente sportive, santiere de constructii, centre medicale, service-uri auto etc. 

Compania NiruGuard este o firma specializata in oferirea de servicii profesionale de paza si protectie. Bazate pe un personal foarte bine pregatit si pe resurse tehnologice de ultima generatie, aceste servicii pot contribui la securizarea obiectivelor tale. De asemenea, poti sa accesezi si servicii de transport valori, in cazul in care ai de mutat numerar sau obiecte de mare valoare, dintr-un punct in altul. Totul se desfasoara in cele mai bune conditii, pentru ca afacerea ta sa mearga asa cum ti-ai dorit!

Back To Top